Опитайте го в хладните есенни дни с чаша червено вино!
Тъй като пъдпъдъците се нуждаят от около час на тих огън, първо направете соса (а може и от предния ден) и след това продължете като за нормално ризото.
Ммм, беше много вкусно.
Цялата рецепта написах тук.
Ааа, сега и с италианския ли да се боря :)))
RispondiEliminaИзключително гладна съм в момента! Това нещо още повече разпали огъня в стомаха ми! Пъдпъдъците и тях ще трябва да ги гоня, макар че някой спомена, че все пак и у нас се продават.
Изглежда много вкусно, а и е, няма начин!
Наздраве, Райче, макар и с водица :)
С пиленце, дали ще стане? Че и аз ще ги гоня, тези пъдпъдъци (има в зологическата градина):))
RispondiEliminaмомичета,
RispondiEliminaправи сте - тази рецепта само Пеп4о сигурно може да я направи с ловджийския резерват.
Пиле - ако е купешко - по-добре не, нещо по-силно трябва - домашно пиле или юрдече или заек.
На слука в лова!
аз ги "ловя" сезонно в супера...