22 ottobre 2010

Ризото с пъдпъдъци

Опитайте го в хладните есенни дни с чаша червено вино!

Тъй като пъдпъдъците се нуждаят от около час на тих огън, първо направете соса (а може и от предния ден) и след това продължете като за нормално ризото.
Ммм, беше много вкусно.
Цялата рецепта написах тук.

3 commenti:

  1. Ааа, сега и с италианския ли да се боря :)))
    Изключително гладна съм в момента! Това нещо още повече разпали огъня в стомаха ми! Пъдпъдъците и тях ще трябва да ги гоня, макар че някой спомена, че все пак и у нас се продават.
    Изглежда много вкусно, а и е, няма начин!
    Наздраве, Райче, макар и с водица :)

    RispondiElimina
  2. С пиленце, дали ще стане? Че и аз ще ги гоня, тези пъдпъдъци (има в зологическата градина):))

    RispondiElimina
  3. момичета,
    прави сте - тази рецепта само Пеп4о сигурно може да я направи с ловджийския резерват.
    Пиле - ако е купешко - по-добре не, нещо по-силно трябва - домашно пиле или юрдече или заек.
    На слука в лова!
    аз ги "ловя" сезонно в супера...

    RispondiElimina

Благодаря ви за коментарите.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

МЕСЕЧЕН КОНКУРС... най-невъзможната рецепта

МЕСЕЧЕН КОНКУРС... най-невъзможната рецепта
Гласувайте в новия сондаж за м.Юли