Оказа се, че попарата не е изчезнала и все още се прави, особено сирнената. От сондажа миналия месец се вижда, че се предпочита тази със сирене, но и млечната все още не е забравена. За моя изненада открих попарата с чай и бисквити, за която мислех, че е само случайно явление.
Затова този месец искам да ви питам месите ли още на ръка?
Гласувайте сондажа за "Най-немислимата рецепта" за месец юни.
да, да, да :) почти 2-3 пъти седмично
RispondiEliminaОткакто имам машината за хляб, почти не ми се е случвало да меся на ръка. Може би само, когато ми се налага да направя, да речем кифлички, а в машинката се пече хляб.
RispondiEliminaМеся на ръка, защото обичам да чувставам тестото. Връзката ми с хляба и месеното въобще е дълбока и много лична. Но тази година за великденските козунаци си претоварих дясната ръка... така че може би ще си купя някаква хлебопечка само за месене и втасване, когато се налагат по-големи количества ;)
RispondiEliminaДа аз меся на ръка, защото все още не съм си купила машина за хляб!
RispondiEliminaПоздрави и хубав летен ден!
Благодарности на всички гласували,
RispondiEliminaрезултатите са впечатляващи!
Приятно лято