Преди известно време писах в италианския блог за типичните неща, които българите ядат на закуска и една приятелка ми обърна внимание, че вече "никой в България не яде попара!"
Тъй като този месец нямах много идеи за рубриката "Невъзможните рецепти", предлагам това запитване да бъде сондажа на месеца.
Аз лично, откакто се сетих за попарата и я направих, за да снимам я правя много често, особено сирнената.
Гласувайте, моля ви, правите ли още попара и каква!
Обичам попара, но не я правя много често.
RispondiEliminaПоздрави :-)
Веднага познах че е попара, когато погледнах блогрола :) Усещах че си я замислила :))) Правя често на децата, а когато остане и аз си похапвам. Даже малко я модернизирах, вместо хляб попарвам овесени ядки. Така че ядем. Поздрави!
RispondiEliminaРайна,
RispondiEliminaние поне веднъж седмично си похапваме попара.
Съпругът ми я обича много!
Поздрави и усмихнат ден!
оооооооооооо, попара! Обожавам!
RispondiEliminaЗа съжаление правя рядко, когато Ники се прибира чат-пат. Но сега ми напомни и още утре сутрин ще си направя :)
Благодаря, как ме подсети, Райне!
Изненадващо попарата все още има почва!
RispondiElimina:-)
Върна ме в детството когато ядях много често попара. Най - много я обичам с чай, масълце, сирене, хляб и захар ммм ... :)Още другата седмица ще си направя. Не съм яла от години.
RispondiEliminaСега е момента да си призная, че като дете закусвах само попара, но с чаени бисквити "Чайка", баща ми я предпочиташе с обикновени, а дядо ми наблягаше на класическия вариант с хляб, винаги с чай, масло и сирене. Никога с мляко.
RispondiEliminaBrazilka,
RispondiEliminaЕми,
аз пък не бях чувала за попара с чай - в нас - чай с препечени филийки, намазани с масло, но не надробени на попара.
Радвам се, че попарата предизвика такъв голям интерес!
E kak da ne ste 4uvali za popara s 4ai,vie s kakvo q qdete s voda li ?
RispondiEliminaИ аз много обичам попара:)Баба ми правеше много често на времето.Ние също я правим с чай.
RispondiEliminaПравя си от време на време и дори сега, като видях ми се дояде пак и утре ще си направя за закуска:)
Последният път, когато я правих беше с някои разлики: вместу със захар, сложих мед, а хляб, сложих от този без брашно. А сиренцето истинско козе.:) Останалите неща си бяха същите масло и чай.