Imparati da voi
Ho visto questa Zebra così allegra e carnevalesca da Svuotafrigo e l'ho fatta senza cambiamenti
l'unica modifica - sbagliando a leggere ho messo 1 bustina intera di lievito per dolci al posto di 1/2 - è venuta fuori una zebra più arzilla.

Райна,
RispondiEliminaелегантни и много красиви шарки са се получили при твоята "zebra".
Апетитна рецепта,
поздрав и хубава вечер, Диана
изглежда чудесно! бих искала да го пробвам дали ще стане във формата за торта? ще взема да опитам
RispondiEliminaЕми,
RispondiEliminaмного лесен е.
Трябва само много хубаво да набрашниш тавата- първо олио навсякъде, но да няма излишно да плува на дъното, после много брашно - направо го изсипваш вътре и го разклашташ да си полепне насвякъде по олиото и изхвърляш остатъка.
Ще стане чудесно.
Много интересен блог! Поздравления! Имаш нещо при мен. Заповядай!
RispondiEliminaХубав кекс, Райна :)
RispondiEliminaОчаквам рецептата за пържени толумбички с крем.
Поздрав и много усмивки :-)
Катя,
RispondiEliminaмерси за хубавата изненада!
Тони,
за съжаление съм на диетааааа... и ще ги отложа възможно най-дълго - Карнавалът е в кр. на февруари